Door de lens

Door de lens van RTV Lansingerland is er een mooie reportage van mij gemaakt als Lansingerlandgenoot. Ik ben super trots op deze mooie beelden, dus bekijk het ook!

Reportage gemaakt door RTV Lansingerland

Foto’s van vroeger

Zie hier onder door de lens hoe mijn passie voor wielrennen is gevormd. Vanaf mijn 10 jaar rij ik op een racefiets rond. Sindsdien is de liefde voor deze sport een beetje uit de klauwen gegroeid. Naast dat ik zelf erg graag fiets, volg ik ook alles over wielrennen. Maakt niet uit of dat op de baan, in het veld of op de weg is. Het is gewoon gaaf om naar te kijken en te doen!

Al sinds mijn 2e op de fiets
Trots
In actie voor
het goede doel
1e Derny wedstrijd
Verdriet
Gentleman koers met mijn oom
Met mijn idool Niki!
Ploegentijdrit
Tom & Tom
In koers
Sprint
YES! Ik heb
zijn handschoen!
Inschrijving
1e Strandrace
Winnaar
Jeugdtrainer bij RWC Ahoy
Vallen en
weer doorgaan
Inrijden
DK tijdrit
DK tijdrit
Hoek van Holland
Den Helder
2017
Hoek van Holland
Den Helder
2018
Start Beachrace Renesse
Concentratie
NK Strandrace 2019
Slider