Tom on Tour in Amerika

Daar sta je dan, 5:45uur in de ochtend op Schiphol, want het grote avontuur naar Amerika gaat echt beginnen.
6 uur in de ochtend op Schiphol. America here I come!

Hallo allemaal, zoals jullie weten is het dan eindelijk zo ver, Tom on Tour gaat naar Amerika! Van 5 tot en met 13 juli 2019 ben ik bij het Talent ID Camp van Team Novo Nordisk. Dit is in Athens (Amerikaanse staat Georgia), in het Holiday Inn op het complex van de universiteit.

Dankzij REmco's Cycling Service en Fast Forward ben ik nu in het trotse bezit van goede wedstrijdwielen.

Ik heb er veel zin in en ben er helemaal klaar voor. Samen met mijn trainer Richard Visscher heb ik ervoor gezorgd dat ik in topvorm ben. Mijn vliegreis is gesponsord door ‘Diabetes Classis’ én dankzij de vele andere sponsors en donateurs is mijn fiets ook tiptop in orde. Daar ben ik erg trots op en iedereen dankbaar voor!

Alle logo's van mijn sponsors bij elkaar, dat is toch gaaf om te zien!

Ik ga een soort dagboek bijhouden van mijn avonturen. Deze verhalen zal ik hier ook plaatsen. Zo kunnen jullie ook op de hoogte blijven van mijn reis naar Amerika en alle belevenissen tijdens mijn verblijf bij Team Novo Nordisk! Lees alvast hoe mijn vliegreis verliep