Steun mijn passie

Talentboek van Yvonne van Gennip is een crowdfunding site waar men talenten financieel kan steunen
Kijk ook eens op sport.talentboek.nl

Met mijn sponsorplan hoop ik zoveel mogelijk sponsoren aan te trekken. Maar niet iedereen kan, zoals KoersInzicht en Prins Interim & Projecten, mij op die manier ondersteunen. Daarom ben ik vanaf vandaag toegelaten tot talentboek. Dit is een crowdfunding site van Yvonne van Gennip. Hier kunnen sporttalenten zich professioneel presenteren om zo donateurs te vinden. Als reden voor het opzetten van dit platform zegt Yvonne van Gennip het volgende:

“Als jong schaatstalent was ik in de gelukkige omstandigheid dat ik me geen zorgen hoefde te maken over de financiering van mijn topsportcarrière. Daardoor kon ik me zorgeloos richten op mijn trainingen en steeds beter worden. Maar dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Mijn drive is om het voor ieder kind met talent mogelijk te maken om zich optimaal te ontwikkelen, ongeacht de financiële situatie.  Het Yvonne van Gennip Talent Fonds richt zich op een specifieke doelgroep: sporters met een gesignaleerd talent. Het doel is om deze sporttalenten met de nodige financiële ondersteuning te helpen om zich optimaal te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen.  Wij bieden talenten de mogelijkheid om gebruik te maken van ons crowdfunding platform Talentboek. Een platform waar aanstormende talenten zelf inkomsten werven om hun sportieve ambities waar te maken”.

“Laten we trots zijn op onze jonge, ambitieuze topsporters en er met elkaar voor zorgen dat geen enkel talent verloren gaat!”                                                                            

Yvonne van Gennip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *