Sponsor mijn droom

Mijn wielerdroom leidt naar het Talent ID Camp

Foto: 2018 Tijdrijden

‘Sponsor mijn droom’ is makkelijk gezegd, maar waarom zou je dat doen? Laat mij dat je hier uitleggen. Team Novo Nordisk is een Amerikaanse wielerploeg die in 2004 is opgericht en deelneemt in de pro-continentale wielercircuits. Het team bestaat alleen maar uit mensen met diabetes, zoals Brian Kamstra. Het wil meer bekendheid geven aan diabetes én bewijzen dat je ondanks dat topsporter kunt zijn. Zelf heb ik Diabetes MODY2. Dit staat voor Maturity Onset Diabetes of the Young (vrij vertaald is dat ouderdomsdiabetes bij jonge mensen). Als je MODY hebt, werkt je alvleesklier niet goed. Dit wordt veroorzaakt door een erfelijke afwijking. Ongeveer 2 tot 3% van alle mensen met diabetes hebben MODY, dus meer bekendheid hierover is geen overbodige luxe.

Onderscheidend zijn

Doordat ik deze onbekende vorm van diabetes heb én een grote passie voor wielrennen, pas ik goed in hun plaatje. Door middel van sponsoring (voor kleding, fietsonderdelen en dekking van kosten) wil ik mij bij het Talent ID Camp van Novo Nordisk bewijzen. Zo wil ik mijn wielercarrière een boost geven, beter worden en onderscheidend zijn! Met sponsoring geeft een sponsor geld of materiaal aan een jonge gepassioneerde wielrenner zoals ik. Zo kan ik mijn doelen probeert te bereiken en op deze manier stimuleert de sponsor talentontwikkeling. Hiervoor krijgt de sponsor naamsbekendheid terug. Bijvoorbeeld op kleding/materiaal en/óf via Social Media (website, Facebook, Instagram en Twitter). Daarnaast kan ik clinics verzorgen en worden sponsors uitgenodigd bij wedstrijden. Ook wil ik mij evt. inzetten op dagbasis op beurzen of bij andere commerciële activiteiten van de sponsor.

Doelen

Ik weet nu wat ik wil en waar ik mijn aandacht op ga richten. Het is ook belangrijk om aan te geven hoe ik dit denk te bereiken. Mijn fietsdoelen  voor 2019 zijn daarom:

  • Talent ID Camp Amerika zomer 2019
  • Het NK rijden (NK weg en/of NK tijdrijden)
  • Internationale wedstrijden rijden (bv UCI omloop van Borsele, 3 daagse Axel (NL/België))

Om dit te bereiken zal ik op de weg daar naar toe het volgende doen:

Mijn beachracer in de sneeuw
  • Strandraces in het winterseizoen
  • Criteriums en omlopen
  • Klassiekers
  • DK’s (district kampioenschappen)
  • Corestability- en krachttraining 2x per week

Opzet is om 12-16 uur per week met wielrennen bezig te zijn. Met het streven om 10.000km op jaarbasis te rijden. Om dit te kunnen doen is er veel materiaal, indoor faciliteiten, kleding, voeding en reserve-onderdelen nodig. Deze voorziene kosten zijn voor 2019 begroot op €9.490,-.

Daarnaast zijn er natuurlijk ook altijd nog onvoorziene kosten wegens valpartijen, meer internationale races, extra trainingskamp enz. We gaan er nu vanuit dat dit +7% van de totale kosten zal zijn, hetgeen neerkomt op €665,-. Aan mijn talentontwikkeling in komend wielrenseizoen zal dus een kostenpost van €10.115,- hangen.
Om dit te kunnen bekostigen, mijn talent te kunnen ontwikkelen en mijn droom na te kunnen jagen ben ik op zoek naar sponsoren. Er zijn meerdere sponsorpakketten. Ik bied tevens goede tegenprestaties aan. Zou jij mijn sponsor willen worden, stuur dan een mail naar info@tomstour.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op en voorzien je van meer informatie.

logo KoersInZicht
Logo Elsje-fiederelsje
Logo Remco Cycling Service
Logo Impress-4DMS
Logo van sponsor Rovasta
logo koersinzichtnew
logo Pip pdf
logo Talentboek
logo duursport
Logo dijkshoorn2
logo koerscc
logo elsje2
logo remco cycling service
logo impress
logo regeldat
Rovasta logo 2018
Anthura