Rovasta, een oer-Hollands bedrijf

Het is even stil geweest, maar we hebben niet stil gezeten hoor. Nou ja, ik wel even om te herstellen van de valpartij. Maar inmiddels ben ik alweer in mijn avp (algemene voorbereidingsperiode) voor het nieuwe seizoen. En sta ik morgen voor de 3e keer aan de start van de strandrace Hoek van Holland – Den Helder.
Naast het trainen gaat ook de zoektocht naar nieuwe sponsors gewoon door. Daarom wil ik jullie graag voorstellen aan Rovasta!

Rovasta, een oer-Hollands bedrijf
Blij met mijn nieuwe oer-Hollandse sponsor: Rovasta

Rovasta Roestvrijstaal Bleiswijk bv is een oer-Hollands bedrijf. Het is marktleider is in het maken van maatwerk producten van RVS, aluminium, messing en koper. Het bedrijf staat voor kwaliteit + snelheid en maatwerk + vakmanschap. Waar zij al meer dan 50 jaar actief zijn, kom ik net om de hoek kijken, maar onze inzet is vergelijkbaar. Ook ik wil kwaliteit + snelheid leveren en met het juiste materiaal mijn vakmanschap op de racefiets laten zijn. Daarom ben ik er trots op dat Rovasta heeft besloten mij te sponsoren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *