Passie voor wielrennen

Qua karakter word ik omschreven als sociaal, een doorzetter, veerkrachtig, koppig,  fanatiek, gedreven, passievol en intelligent. De passie en gedrevenheid voor wielrennen blijkt ook doordat ik al 3 jaar jeugdtrainer bij RWC Ahoy ben. Binnenkort mag ik mij trainer-2 diploma afronden. Momenteel ben ik bezig met 6VWO, het examenjaar dus. Na het VWO wil ik graag naar de HBO Sport Studies te Amsterdam. Met deze internationale opleiding ga ik (hopelijk na mijn wielercarrière) van mijn passie mijn beroep maken.

Foto: 2017 Podium EK Beach Race. Mijn passie voor wielrennen spat er vanaf.
3e EK strandrace 2017

Na 7 jaar op mijn racefiets bij RWC Ahoy weet ik dat hier mijn allergrootste passie ligt. Ook droom ik van een mooie wielercarrière. Recente prestaties (1e Grote Prijs Johan Ossendrijver 2018, 2e in de Ster van Berkel 2017,  3e EK strandrace 2017, 4e ronde van Krimpen 2018 en diverse ereplekken in de internationale Tour de Junior 2018) smaken naar meer. Om dichterbij het bereiken van mijn droom te komen is naast ambitie, trainen, doorzetten, trainen, veerkracht en trainen ook goed materiaal en een gedegen opleiding nodig. Daarom ben ik afgelopen jaar, naast mijn trainingen en wedstrijden voor mijn club RWC Ahoy, naar het Talent ID Camp van Team Novo Nordisk in Amerika geweest! Dit is de aanzet geweest voor deze website. Daarnaast heb ik met mijn ouders een sponsorplan gemaakt. Daarmee is de naam ‘TomOnTour’ ontstaan.