Nieuwe sponsor uit het dorp

Directeur Arwin Dijkshoorn van Dijkshoorn Bleiswijk bv schud ter bevestiging mijn hand.
Directeur Arwin Dijkshoorn schudt ter bevestiging de hand

Wat fijn dat ook dorpsgenoot Dijkshoorn Bleiswijk bv mijn sponsor wil zijn! Dit bedrijf doet voornamelijk aan groenrecycling, puinrecycling en verwerking van andere afvalstromen. Ook zijn ze ervaren in sloop-, transport- en bouwwerkzaamheden. De broers Arwin en Matthijs Dijkshoorn runnen het bedrijf met net zoveel passie en plezier als dat ik beleef met wielrennen. De belangrijke peilers binnen Dijkshoorn Bleiswijk BV passen ook goed bij mij, namelijk: teamspirit, efficiënt, snel en zorgvuldig. Fijn dat ze mij helpen sneller op de racefiets te worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *