Impress-4DMS mijn nieuwste sponsor

Ik vind het geweldig dat ik bekend mag maken dat Impress-4DMS mijn nieuwste sponsor is!

Impress-4DMS directeur Marcel Kranenburg schud mijn hand. Hij is zelf ook gek van wielrennen en wil mij graag helpen verder te komen in de sport.
Impress-4DMS directeur Marcel Kranenburg is zelf ook gek van wielrennen

Impress-4DMS is één van de grootste digital marketingbureaus voor omnichannel klantcommunicatie. Zij zijn specialist op het gebied van data- én resultaatgedreven marketingcampagnes en Marketing Automation. Ze doen dit voor vele merken cq. bedrijven, waaronder banken, verzekeraars, zorginstellingen, uitgeverijen, onderwijsinstellingen en het MKB.

Investeren voor een goede kwaliteit

De markt van fysiek printen en verpakken van documenten is sterk in beweging. Het gaat steeds meer naar digitale communicatievormen en communicatie wordt steeds persoonlijker en interactief. Ze weten bij Impress-4DMS dus als geen ander dat meegaan en investeren in nieuwe technologie essentieel is voor een goede kwaliteit! Dit geldt natuurlijk ook in de wielersport en de manier waarop je aan de top kan komen. Daarom ben ik erg blij dat Impress-4DMS mijn nieuwste sponsor is en dat ze mij helpen in mijn ontwikkeling. Want zoals Impress-4DMS directeur Marcel Kranenburg, die zelf ook gek van wielrennen is, zegt: “als zich een kans voordoet om je te versterken, dan moet je die meteen oppakken!” Ik hoop dan ook mede door de steun van Impress-4DMS in juli tijdens het Talent ID Camp van Team Novo Nordisk indruk te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *