Dankzij Remco’s Cycle Service zo trots als een pauw

Zo trots als een pauw sta ik naast Remco Krijgsman in zijn fietsenzaak Remco's Cycle Service
Trots naast Remco Krijgsman in zijn fietsenzaak

Het is alweer enige tijd geleden dat ik zenuwachtig met mijn sponsorplan onder mijn arm bij Remco’s Cycle Service in Bleiswijk binnenstapte. Ik fiets liever dan dat ik bij bedrijven langs ga om sponsors te werven, maar dat is toch bittere noodzaak als ik mijn wielercarrière verder wil ontwikkelen. Dus hup, daar gaan we. Maar mijn zenuwen waren hier niet nodig, want ik werd vriendelijk ontvangen door Remco Krijgsman. Hij luisterde aandachtig naar mijn verhaal, bekeek mijn sponsorplan en begreep mijn droom. Remco heeft zelf jarenlang gekoerst en vele prijzen gewonnen. Hij herkende zichzelf in mij, zei hij.

Logo Rimonta, eigen merk van Remco's Cycle Service

Door de herkenning, onze gedeelde passie en mijn gedrevenheid vindt hij het fijn mij te kunnen helpen. Daar heeft hij ook de mogelijkheid voor, doordat hij nu zijn eigen fietsenzaak heeft én daarnaast ook nog zijn eigen fietsmerk Rimonta, hetgeen inmiddels een begrip is.

Daarom mag ik met veel trots laten weten dat Remco’s Cycle Service mijn sponsor is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *