Anthura, lokaal zeer betrokken

Het jaar 2019 is bijna voorbij. Dit jaar is voor mij met ups en downs op wielrengebied verlopen. Ik heb na mijn kamp in Amerika te weinig wedstrijden kunnen rijden door ziekte en dit seizoen werd afgesloten met een valpartij op het NCK. Maar gelukkig kijk ik met een geweldig gevoel terug op het Talent ID Camp van Team Novo Nordisk. Ook het sponsorplan heeft een super resultaat opgeleverd dankzij de vele sponsors en donateurs. En daar mag ik nu nog 1 aan toevoegen, nl Anthura uit Bleiswijk.

Anthura, lokaal zeer betrokken door jeugd en sport te ondersteunen

Anthura B.V. is een veredelings- en vermeerderingsbedrijf van orchideeën en anthuriumplanten en -bloemen. Zij ontwikkelen producten voor telers en consumenten. Hierbij staan innovatie en duurzaamheid centraal. Zo dragen zij bij aan een kleurrijke wereld en doen dat vooral vanuit een langetermijnvisie. Met vestigingen in China, Duitsland, Macedonië en Nederland. En ook met klanten in meer dan 70 landen opereert Anthura internationaal. Ook is Anthura lokaal zeer betrokken, zeker in de gemeente Lansingerland. Zij ondersteunen daar bijvoorbeeld graag de jeugd in combinatie met sport. Het is enorm tof dat ze daarom ook mij willen steunen door mijn sponsor te worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *